Риба по-брюссельськи

    

22 Березня, 2017

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Риба - 4 шт. однакового розміру

Молоко - 2 ст. ложки

Олія соняшникова - 5-6 ст. ложок

Часник - 2 зубчики

Вино біле - 1 склянка

Оцет - 2 ст. ложки

Сіль

Борошно

Сухарі товчені

Directions

1Рибу очистити, відрізати голови та хвости.

2Вмочити рибу в молоко, потім в суміш борошна та товчених сухарів і обсмажити в гарячій олії.

3Вийняти рибу і тримати в теплому місці.

4У цій самій олії обсмажити дрібно нарізану цибулину і товчені зубчики часнику, налити вино і оцет. Варити соус кілька хвилин, потім зняти з вогню і залити їм рибу.

5На гарнір подати відварну картоплю або картопляний салат з майонезом.

00:00