Риба під грибним соусом

  ,   

21 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Cook: 1 hr

Ingredients

Риба - 800 г філе

Печериці - 500 г

Масло вершкове - 100 г

Вершки - 200 мл

Лимон - 0,25 шт.

Борошно пшеничне - 2 ст. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Філе риби посолити та поперчити, нарізати шматочками. Печериці нарізати пластинками.

2Розтопити в чаші мультиварки 50 г масла та покласти нарізані печериці. Обсмажувати їх 7 хвилин в режимі «Випічка».

3Додати до грибів сік лимона, сіль і перець і продовжувати готувати ще 5 хвилин.

4Потім додати борошно та вершки. Ретельно перемішати та готувати ще 3 хвилини.

5Покласти рибу в соус, перемішати і готувати в режимі «Випічка» 40 хвилин, попередньо знявши з мультиварки клапан.

00:00