Риба під грибним соусом страви з грибів, страви з риби мультиварка 21 Березня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Cook: 1 hr Ingredients Риба - 800 г філе Печериці - 500 г Масло вершкове - 100 г Вершки - 200 мл Лимон - 0,25 шт. Борошно пшеничне - 2 ст. ложки Перець чорний мелений Сіль Directions 1Філе риби посолити та поперчити, нарізати шматочками. Печериці нарізати пластинками. 2Розтопити в чаші мультиварки 50 г масла та покласти нарізані печериці. Обсмажувати їх 7 хвилин в режимі «Випічка». 3Додати до грибів сік лимона, сіль і перець і продовжувати готувати ще 5 хвилин. 4Потім додати борошно та вершки. Ретельно перемішати та готувати ще 3 хвилини. 5Покласти рибу в соус, перемішати і готувати в режимі «Випічка» 40 хвилин, попередньо знявши з мультиварки клапан. 00:00