Риба під кислим соусом

    

20 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 45 mins

Ingredients

Риба - 500 г філе

Яйця - 2 шт.

Лимон - 1 шт.

Молоко - 1 склянка

Кефір - 1 стакан

Петрушка - 1 пучок

Олія - 2 ст. ложки

Майонез - 2 ст. ложки

Сухарі панірувальні

Сіль

Directions

1Нарізати філе шматочками, скропити лимонним соком, посолити.

2Розігріти олію.

3Викласти шматочки рибного філе в тарілку з молоком і потримати там 10 хвилин. Витримані в молоці шматки риби посолити, поперчити, обваляти в збитих яйцях і панірувальних сухарях. Викласти рибу в чашу мультиварки.

4Змішати майонез, кефір, лимонний сік і дрібно посічену зелень петрушки. Залити цим соусом рибу. Готувати в мультиварці на режимі «Тушкування» 45 хвилин.

00:00