Риба пікантна

  

17 Березня, 2017

Блюда во фритюре (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 8-10 порцій

Ingredients

Риба - 1,5 кг

Горіхи волоські очищені - 120 г

Зелень рубана - 1 пучок

Часник - 4-5 зубчиків

Майонез - 4 ст. ложки

Олія для фритюру

ДЛЯ КЛЯРУ:

Борошно - 5 ст. ложок

Яйця - 2 шт.

Вода або молоко - 100 г

Сіль

Directions

1Рибу обробити на філе зі шкірою без кісток і нарізати на порційні шматки.

2Кожен шматок надрізати в середині до шкіри та вкласти начинку з подрібнених горіхів, зелені, часнику та майонезу.

3КЛЯР: Збити яйця з водою та сіллю, додати борошно та перемішати.

4Рибу вмочити в кляр і обсмажити в розігрітій олії.

5Подавати з картоплею, овочами, лимоном, зеленню. Окремо можна подати майонез з дрібно нарізаними овочами.

00:00