Риба пікантна страви з риби 17 Березня, 2017 Блюда во фритюре (Семь поварят) Cook: 40 mins Yields: 8-10 порцій Ingredients Риба - 1,5 кг Горіхи волоські очищені - 120 г Зелень рубана - 1 пучок Часник - 4-5 зубчиків Майонез - 4 ст. ложки Олія для фритюру ДЛЯ КЛЯРУ: Борошно - 5 ст. ложок Яйця - 2 шт. Вода або молоко - 100 г Сіль Directions 1Рибу обробити на філе зі шкірою без кісток і нарізати на порційні шматки. 2Кожен шматок надрізати в середині до шкіри та вкласти начинку з подрібнених горіхів, зелені, часнику та майонезу. 3КЛЯР: Збити яйця з водою та сіллю, додати борошно та перемішати. 4Рибу вмочити в кляр і обсмажити в розігрітій олії. 5Подавати з картоплею, овочами, лимоном, зеленню. Окремо можна подати майонез з дрібно нарізаними овочами. 00:00