Риба червона домашнього посолу

  ,

4 Серпня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 3 hrs

Ingredients

Риба червона - 1 кг

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль велика - 3 ст. ложки

Cпеції

Directions

1Рибу розрізати на дві частини по хребту, вийняти хребет і ребра. Філе нарізати скибочками товщиною 1,5 см.

2Кожен шматочок обваляти в суміші цукру та солі, додати спеції за смаком.

3Просолені шматочки риби скласти в ємність з кришкою. Помістити в холодильник як мінімум на 3 години (краще на ніч).

Якщо нарізати рибу тоншими шматочками, час засолювання можна скоротити.

00:00