Рибне філе, запечене в молоці з яйцем

    

22 Вересня, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Риба - 500 г філе

Олія соняшникова - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 500 г

Борошно - 0,5 склянки

Молоко - 1 стакан

Цибуля - 1 шт.

Картопля - 300 г

Яйця - 2 шт.

Сіль

Перець

Directions

1Порційні шматки філе будь-якої риби, посолити, поперчити, обваляти в борошні і смажити на олії, додавши шматочок вершкового масла.

2Підсмажену рибу викласти на сковороду, обкласти смаженою картоплею, додати пасеровану цибулю, залити сумішшю молока, борошна, яєць.

3Запікати в духовці на середньому вогні приблизно 20 хвилин. Риба має зверху зарум'яниться.

00:00