Рибне філе, запечене в молоці з яйцем страви з риби духовка 22 Вересня, 2016 300 рецептов. Блюда из духовки Ingredients Риба - 500 г філе Олія соняшникова - 2 ст. ложки Масло вершкове - 500 г Борошно - 0,5 склянки Молоко - 1 стакан Цибуля - 1 шт. Картопля - 300 г Яйця - 2 шт. Сіль Перець Directions 1Порційні шматки філе будь-якої риби, посолити, поперчити, обваляти в борошні і смажити на олії, додавши шматочок вершкового масла. 2Підсмажену рибу викласти на сковороду, обкласти смаженою картоплею, додати пасеровану цибулю, залити сумішшю молока, борошна, яєць. 3Запікати в духовці на середньому вогні приблизно 20 хвилин. Риба має зверху зарум'яниться. 00:00