рис запечений з болгарським перцем і печерицями
рис запечений з болгарським перцем і печерицями

Рис, запечений з перцем

  , ,   ,

14 Червня, 2018

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

Ingredients

Рис варений - 700 г

Цибуля ріпчаста - 6 шт.

Печериці - 500 г

Перець солодкий - 500 г

Олія

Сметана - 300 мл

Яйця - 6 шт.

Зелень

Сіль

Перець

Directions

1Ріпчасту цибулю очистити, вимити, нарізати соломкою і обсмажити на сковороді з олією.

2Гриби вимити, нарізати скибочками, додати до цибулі, посолити, поперчити і тушкувати до википання рідини.

3Солодкий перець звільнити від насіння, нарізати соломкою й обсмажити на сковороді з олією.

4У рис покласти цибулю з грибами, перець і перемішати.

5Яйця злегка збити, додати сметану, сіль, чорний перець, перемішати та змішати з рисом.

6Форму намастити олією, покласти рисову масу та поставити в розігріту до 180°С духовку, запікати приблизно 25 хвилин.

7Готовий рис, запечений з перцем, посипати зеленню і подати до столу.

Дієта безглютенова

00:00