Рис, запечений з перцем запіканки, каші та круп'яні страви, страви з грибів духовка, здорове харчування 14 Червня, 2018 172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит) Ingredients Рис варений - 700 г Цибуля ріпчаста - 6 шт. Печериці - 500 г Перець солодкий - 500 г Олія Сметана - 300 мл Яйця - 6 шт. Зелень Сіль Перець Directions 1Ріпчасту цибулю очистити, вимити, нарізати соломкою і обсмажити на сковороді з олією. 2Гриби вимити, нарізати скибочками, додати до цибулі, посолити, поперчити і тушкувати до википання рідини. 3Солодкий перець звільнити від насіння, нарізати соломкою й обсмажити на сковороді з олією. 4У рис покласти цибулю з грибами, перець і перемішати. 5Яйця злегка збити, додати сметану, сіль, чорний перець, перемішати та змішати з рисом. 6Форму намастити олією, покласти рисову масу та поставити в розігріту до 180°С духовку, запікати приблизно 25 хвилин. 7Готовий рис, запечений з перцем, посипати зеленню і подати до столу.Дієта безглютенова 00:00