Рис по-міланськи каші та круп'яні страви, страви з грибів італійська кухня духовка, здорове харчування 15 Червня, 2018 172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит) Ingredients Рис - 450 г Масло вершкове - 120 г Печериці - 350 г Помідори - 350 г Сир - 200 г Бульйон овочевий Сіль Directions 1Бульйон довести до кипіння в каструлі з товстими стінками. Рис промити та викласти в бульйон, додати вершкове масло та зварити розсипчастий рис. 2Свіжі гриби промити та відварити. 3Помідори вимити, опустити в окріп, очистити від шкірки, подрібнити ножем і пасерувати на сковороді з маслом. 4У готовий рис викласти нарізані соломкою гриби, пасеровані помідори, посолити та поставити в розігріту до 180°С духовку, запікати до готовності. 5Готовий рис перед подачею посипати сиром. До рису по-міланськи подати томатний сік.Дієта безглютенова 00:00