різото
різото

Рис по-міланськи

  ,     ,

15 Червня, 2018

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

Ingredients

Рис - 450 г

Масло вершкове - 120 г

Печериці - 350 г

Помідори - 350 г

Сир - 200 г

Бульйон овочевий

Сіль

Directions

1Бульйон довести до кипіння в каструлі з товстими стінками. Рис промити та викласти в бульйон, додати вершкове масло та зварити розсипчастий рис.

2Свіжі гриби промити та відварити.

3Помідори вимити, опустити в окріп, очистити від шкірки, подрібнити ножем і пасерувати на сковороді з маслом.

4У готовий рис викласти нарізані соломкою гриби, пасеровані помідори, посолити та поставити в розігріту до 180°С духовку, запікати до готовності.

5Готовий рис перед подачею посипати сиром. До рису по-міланськи подати томатний сік.

Дієта безглютенова

00:00