Рис, смажений з шинкою, креветками й овочами

  , , ,

25 Січня, 2017

Блюда с рисом (Семь поварят)

  • Cook: 15 mins
  • Yields: 1 порція

Ingredients

Рис відварний - 1 склянка

Шинка - 20 г

Креветки очищені - 20 г

Огірки - 30 г

Зелений горошок - 10 г

Морква - 10 г

Черемша - 5 г

Гриби - 10 г

Глютaмат натрію - 0,25 ч. ложки

Олія кунжутна - 1 ст. ложка

Сіль

Зелень петрушки

Directions

1Шинку, гриби та моркву нарізати тонкими скибочками, черемшу дрібно порубати.

2Креветок, шинку, гриби, моркву та черемшу обсмажити на олії, додати зелений горошок, рис, глютамат натрію, сіль, все перемішати та смажити ще 2-3 хвилини.

3При подачі оформити зеленню, свіжим огірком.

00:00