Рис із грибами й овочами каші та круп'яні страви, страви з грибів вегетаріанське, низькокалорійне 18 Червня, 2018 Вегетарианский стол (Семь поварят) Cook: 50 mins Yields: 4 порції Ingredients Рис - 1,5 склянки Вода - 3 склянки Гриби сушені - 20 г Овочі (морква, солодкий перець, савойська капуста, корінь петрушки, корінь селери) - 500 г Олія - 4 ст. ложки Сухарі товчені - 1 ст. ложка Зелень Перець чорний мелений Сіль Directions 1Гриби замочити в холодній воді на 2‑3 години. 2Розмочені гриби відварити, відкинути на друшляк, потім дрібно нарізати. 3Рис відварити в підсоленій воді з додаванням олії. 4Нарізані соломкою овочі відварити в невеликій кількості води, відвар злити. 5Перемішати овочі з рисом і грибами, поперчити, посолити. 6Викласти на блюдо, полити олією, посипати сухарями й оформити зеленню. 00:00