Розсольник
Розсольник

Розсольник з морською капустою

    

7 Вересня, 2018

365 блюд для аэрогриля (365 вкусных рецептов)

Ingredients

Морська капуста свіжа - 200 г

Бульйон м'ясний - 700 мл

Картопля - 3 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Огірки солоні - 2 шт.

Сметана - 50 мл

Зелень

Сіль

Перець

Directions

1Картоплю і солоні огірки нарізати кубиками, моркву - соломкою, цибулю - кільцями.

2Овочі скласти в горщик, залити бульйоном, додати морську капусту, сіль, перець.

3Готувати в аерогрилі 45 хвилин при температурі 250°С.

4Подавати зі сметаною і зеленню.

00:00