Рулетики з лосося закуски, страви з риби російська кухня 28 Вересня, 2016 Русская кухня (Семь поварят) Cook: 15 mins Yields: 4 порції Ingredients Лосось солоний - 800 г філе Масло вершкове - 120 г Соус хрін зі сметаною (хрін з оцтом) - 4 ст. ложки Зелень кропу рубана - 1 ст. ложка Маслини без кісточок Directions1Філе лосося нарізати тонкими скибочками й укласти у вигляді прямокутника так, щоб одна скибочка находила на іншу.2Масло збити, додайте соус і зелень, перемішати.3Масляною сумішшю змастити скибочки лосося, по краю укласти маслини.4Згорнути скибочки філе в щільний рулет, загорнути в пергамент і витримати в холодильнику не менше 3 годин.5Перед подачею нарізати рулет скибочками. 00:00