Рулетики з лосося

  ,   

28 Вересня, 2016

Русская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 15 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Лосось солоний - 800 г філе

Масло вершкове - 120 г

Соус хрін зі сметаною (хрін з оцтом) - 4 ст. ложки

Зелень кропу рубана - 1 ст. ложка

Маслини без кісточок

Directions

1Філе лосося нарізати тонкими скибочками й укласти у вигляді прямокутника так, щоб одна скибочка находила на іншу.

2Масло збити, додайте соус і зелень, перемішати.

3Масляною сумішшю змастити скибочки лосося, по краю укласти маслини.

4Згорнути скибочки філе в щільний рулет, загорнути в пергамент і витримати в холодильнику не менше 3 годин.

5Перед подачею нарізати рулет скибочками.

00:00