Рулет з м’яса страви з грибів, страви з м'яса аерогриль 12 Квітня, 2017 365 блюд для аэрогриля Ingredients Яловичина або нежирна свинина - 250 г філе Шинка - 100 г Бульйон - 100 мл Цибуля ріпчаста - 1 шт. Булка - 1 шт. Яйця - 1 шт. Морква - 1 шт. Масло вершкове - 30 г Гриби - 70 г Селера Петрушка Перець Сіль Directions 1Гриби відварити та дрібно нарізати. Половину цибулі подрібнити. 100 г філе нарізати кубиками. Нарізані продукти обсмажити на вершковому маслі. 2М'якуш булки розмочити у воді. Змішати м'ясо з частиною цибулі, булкою, грибами, додати яйце, сіль і перець. Перемішати. 3Шинку дрібно нарізати. Шматок філе відбити. Моркву натерти на тертці. Залишки цибулі нарізати кільцями. Петрушку та селеру подрібнити. 4На шматок м'яса викласти шарами половину фаршу з грибами та шинку. Загорнути рулетом, обмотати ниткою. 5Форму змастити маслом, викласти рулет, моркву, зелень, цибулю, додати бульйон. Запікати в аерогрилі 45 хвилин при температурі 260°С. 00:00