Рулет з м’яса

  ,   

12 Квітня, 2017

365 блюд для аэрогриля

Ingredients

Яловичина або нежирна свинина - 250 г філе

Шинка - 100 г

Бульйон - 100 мл

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Булка - 1 шт.

Яйця - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Масло вершкове - 30 г

Гриби - 70 г

Селера

Петрушка

Перець

Сіль

Directions

1Гриби відварити та дрібно нарізати. Половину цибулі подрібнити. 100 г філе нарізати кубиками. Нарізані продукти обсмажити на вершковому маслі.

2М'якуш булки розмочити у воді. Змішати м'ясо з частиною цибулі, булкою, грибами, додати яйце, сіль і перець. Перемішати.

3Шинку дрібно нарізати. Шматок філе відбити. Моркву натерти на тертці. Залишки цибулі нарізати кільцями. Петрушку та селеру подрібнити.

4На шматок м'яса викласти шарами половину фаршу з грибами та шинку. Загорнути рулетом, обмотати ниткою.

5Форму змастити маслом, викласти рулет, моркву, зелень, цибулю, додати бульйон. Запікати в аерогрилі 45 хвилин при температурі 260°С.

00:00