Рулет лінивий з курки

  ,   

4 Вересня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Курка - 2 грудки

Сир - 150‑200 г

Зелень

Сіль

Спеції для птиці

Directions

1Курячі грудки розрізати навпіл, відбити, щоб вийшло 4 однакових товстих пласта, натерти сіллю і спеціями. Кожен пласт щедро посипати тертим сиром і скласти один на одного.

2Спорудження перекласти на лист фольги, щільно загорнути, щоб шари не змістилися. Потім загорнути ще в один лист фольги. Запікати в розігрітій до 180‑200°C духовці 40‑50 хвилин.

3Повністю остудити і тільки після цього акуратно зняти фольгу (в ній буде багато соку).

4Подавати рулет, нарізавши скибочками і посипавши рубаною зеленню.

00:00