1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день
Ingredients
Курка - 2 грудки
Сир - 150‑200 г
Зелень
Сіль
Спеції для птиці
Directions
1Курячі грудки розрізати навпіл, відбити, щоб вийшло 4 однакових товстих пласта, натерти сіллю і спеціями. Кожен пласт щедро посипати тертим сиром і скласти один на одного.
2Спорудження перекласти на лист фольги, щільно загорнути, щоб шари не змістилися. Потім загорнути ще в один лист фольги. Запікати в розігрітій до 180‑200°C духовці 40‑50 хвилин.
3Повністю остудити і тільки після цього акуратно зняти фольгу (в ній буде багато соку).
4Подавати рулет, нарізавши скибочками і посипавши рубаною зеленню.