Різото з білими грибами

  ,   

5 Листопада, 2017

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Рис карнаролі - 300 г (1,5 склянки)

Цибуля - 1 шт. маленька (75 г)

Бульйон з телятини або яловичини - 1,5 л (6 1/3 склянок)

Масло несолоне - 57 г

Сир пармезан тертий - 80 г (0,75 склянки + 1 ст. ложка)

Олія оливкова extra-virgin - 20 мл (4 ч. ложки)

Гриби білі - 300 г

Часник - 1 зубчик

Петрушка - 1 ст. ложка подрібненої свіжої зелені

Сіль

Directions

1Ретельно очистити гриби, видаляючи ґрунт і витираючи вологою ганчіркою. Тонко нарізати їх (за бажання, залишити кілька шматочків для прикрашання).

2У сковороді розжарити олію, додати часник і смажити до потемніння, а потім видалити зі сковороди.

3Додати гриби і смажити, перемішуючи, до м'якості, але так, щоб гриби все-таки залишалися міцними. Трошки посолити та змішати з петрушкою.

4Розтопити в сковородці 4 ст. ложки масла. Додати нарізану цибулю і смажити, перемішуючи.

5Додати рис і підсмажити, добре перемішуючи, щоб переконатись, що він покритий маслом. Продовжувати готувати, поступово додаючи гарячий бульйон і часто перемішуючи.

6Приблизно в середині готування додти гриби.

7Готове різото зняти з вогню і перемішати з залишками масла та тертого пармезану. Прикрасити сирими грибами, якщо вони використовуються, і подавати.

00:00