Різото по-міланськи каші та круп'яні страви італійська кухня 29 Жовтня, 2017 100 Great Italian Recipies Prep: 30 mins Cook: 20 mins Yields: 4 порції Ingredients Рис superfino або arborio - 320 г Масло несолене - 80 г Цибуля жовта - 50 г Вино біле - 100 мл / 0,5 склянки Бульйон з телятини або яловичини - 1 л / 4,25 склянки Шафран - 1 щіпка рилець Сир пармезан тертий - 60 г / приблизно 2/3 склянки Сіль Перець Directions 1У каструлі або жаровні розтопити половину масла на середньому вогні. Додати цибулю і смажити до розм'якшення. 2Перемішати з рисом і обережно готувати 1 хвилину. 3Вилти біле вино і дозволити йому випаруватися. 4Продовжити готувати, додаючи частинами гарячий бульйон. 5За 5 хвилин до готовності рису додати шафран, приправи, сіль і перець. 6Зняти з вогню, коли вся рідина вбереться, але рис все ще буде у стані al dente. 7Збити залишки масла з пармезаном. 00:00