Різотто по-флорентійськи

  ,   

12 Квітня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Рис карнаролі - 200 г

Куряча або качина печінка - 70 г

Яловичина - 50 г вирізки

Селера - 1 стебло

Цибуля - 0,5 шт.

Морква - 0,5 шт.

Зелений горошок свіжий або свіжоморожений - 50 г

Чебрець - 2 гілочки

Вино сухе червоне - 100 мл

Бульйон овочевий - 500 мл

Масло вершкове - 30 г

Пармезан тертий - 5 ч. ложок

Сіль

Олія оливкова для смаження

Directions

1Дрібно нарізати очищені цибулю, моркву та стебло селери. Обсмажити разом з гілочками чебрецю в сотейнику з товстим дном на розігрітій оливковій олії до прозорості цибулі.

2Вимити й обсушити печінку та яловичину, очистити від плівок. Нарізати дрібними кубиками, додати в сотейник. Посолити, обсмажувати 1-2 хвилини.

3Промити рис, всипати до м'яса й овочів, обсмажувати, поки крупа не вбере весь жир.

4Влити вино, тушкувати до повного випаровування рідини.

5Влити бульйон, тушкувати рис до стану аль денте.

6Всипати зелений горошок (заморожений попередньо розморозити).

7Додати в готове різотто вершкове масло та тертий пармезан, перемішати.

00:00