Салат багатошаровий з лисичками та селерою

    ,

17 Листопада, 2016

365 рецептов новогоднего стола

Ingredients

Лисички дрібні (можна консервовані) - 200 г

Куряче філе відварне - 150 г

Морква - 1 шт.

Селера - ½ кореня

Сир - 100 г

Олія - 2 ст. ложки

Горошок консервований - 1 ст. ложка

Зелень петрушки

Майонез

Сіль

Directions

1Моркву та селеру відварити, очистити, натерти на крупній тертці. М'ясо подрібнити.

2Гриби промити, порізати (дрібні можна не різати) і посмажити на олії з сіллю.

3Викладати в салатник шарами: м'ясо, селера, гриби, морква. Кожен шар посолити і змастити майонезом. Посипати тертим сиром.

00:00