Салат в кошиках з «Пармезану»

  ,   

26 Лютого, 2017

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: 10-15 кошиків

Ingredients

Сир Пармезан - 150 г

САЛАТ:

Курка - 200 г філе

Гриби мариновані (наприклад, опеньки) - 200 г

Цибуля - 100 г

Соєвий соус - 150 мл

Майонез

Сіль

Перець

Олія

ДЛЯ ПРИКРАСИ:

Помідори черрі

Зелень

Directions

САЛАТ:

1Філе і цибулю дрібно нарізати, змішати, залити соєвим соусом. Поставити в холодильник на 1 годину.

2Соус злити, філе викласти на змащену маслом сковороду. Смажити, помішуючи, 10-15 хвилин. Остудити.

3Змішати філе і гриби, заправити майонезом, якщо необхідно, посолити.

КОШИКИ:

1Сир Пармезан натерти на дрібній тертці (кошики з пармезану ніжні, смачні, добре тримають форму).

2Деко застелити папером для випічки. Викласти 1 ст. ложку сиру у вигляді кола діаметром 10-12 см.

3Запікати в духовці при температурі 180°С до золотистого кольору (5-7 хвилин). За допомогою широкої лопатки зняти коло з паперу.

4Гаряче коло надіти на перевернуту склянку (бажано використовувати кілька склянок, щоб кола не затверділи, або деко з рештою кіл тримати в теплій духовці). Остудити.

5Зняти «кошик» зі склянки, наповнити салатом. Прикрасити половинкою черрі і зеленню.

В кошики можна покласти будь-який салат, головне, щоб він був не дуже соковитим.

Наповнювати кошики краще перед подачею.

00:00