Салат з курячим м’ясом, овочами та сиром

  

17 Червня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Курка - 500 г відвареного філе

Помідори - 2 шт.

Перець болгарський червоний - 1 шт.

Кукурудза консервована - 340 г (1 банка)

Цибуля - 1 шт.

Зелень

Сир фета - 50-70 г

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Сир фета - 50-70 г

Часник - 1 зубчик

Сметана - 2-4 ст. ложки

Оливкова олія - 2 ст. ложки

Лимон - 1 ст. ложка соку

Сіль

Перець

Directions

1Відварене куряче філе, помідори й очищений болгарський перець нарізати однаковими за розміром кубиками. Лук нашаткувати тонкими півкільцями.

2Підготовлені продукти з'єднати, додати консервовану кукурудзу.

3ЗАПРАВКА: Сир розтерти з пропущеним через прес часником і сметаною. Ретельно перемішуючи, поступово влити оливкову олію та лимонний сік, посолити і поперчити за смаком.

4Салат полити заправкою, акуратно перемішати, посипати рубаною зеленню і кубиками фети.

00:00