1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день
Ingredients
Курка - 500 г відвареного філе
Помідори - 2 шт.
Перець болгарський червоний - 1 шт.
Кукурудза консервована - 340 г (1 банка)
Цибуля - 1 шт.
Зелень
Сир фета - 50-70 г
ДЛЯ ЗАПРАВКИ:
Сир фета - 50-70 г
Часник - 1 зубчик
Сметана - 2-4 ст. ложки
Оливкова олія - 2 ст. ложки
Лимон - 1 ст. ложка соку
Сіль
Перець
Directions
1Відварене куряче філе, помідори й очищений болгарський перець нарізати однаковими за розміром кубиками. Лук нашаткувати тонкими півкільцями.
2Підготовлені продукти з'єднати, додати консервовану кукурудзу.
3ЗАПРАВКА: Сир розтерти з пропущеним через прес часником і сметаною. Ретельно перемішуючи, поступово влити оливкову олію та лимонний сік, посолити і поперчити за смаком.