Салат з морської капусти та яблук

    

11 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Морська капуста - 1 банка

Морква - 1 шт. невелика

Яблука - 1 шт. велике

Огірки солоні - 1 шт.

Олія оливкова

Зелень петрушки

Перець

Сіль

Directions

1Моркву вимити, відварити в підсоленій воді, дати охолонути, очистити та нарізати невеликими кубиками. Яблуко вимити, очистити від шкірки, видалити серцевину та нарізати такими самими кубиками. Відразу додати до нього морську капусту, яка не дозволить яблуку потемніти. Солоний огірок нарізати кубиками, зелень петрушки нарубати.

2Все змішати, поперчити, посолити та заправити оливковою олією.

3Готовий салат можна прикрасити дольками яблук і кружальцями огірків.

00:00