Салат з червоного солодкого перцю, зеленого горошку та рису
18 Квітня, 2017
Книга о вкусной и здоровой пище (1984)
Ingredients
Рис варений - 1 склянка
Перець болгарський червоний - 6 стручків
Зелений горошок варений - 1 склянка
Оцет - 2 ст. ложки
Олія - 2 ст. ложки
Яйця - 1 шт.
Directions
1Зварити розсипчастий рис. Спекти в духовці червоний солодкий перець, нарізати його довгими смужками. Відварити зелений горошок.
2Змішати овочі з рисом, посолити за смаком. Заправити соусом з олії, оцту та цукру. Викласти в салатник і прикрасити кружальцями яйця і зеленню петрушки.
Цей салат можна приготувати швидше, використавши маринований консервований червоний перець і консервований зелений горошок, при цьому в заправку додають менше оцту.