100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Капуста червонокачанна - 1 качан середнього розміру
Картопля - 4-5 шт. невеликих
Цибуля - 1 шт.
Огірки солоні - 1 шт.
Олія оливкова - 4-5 ст. ложок
Лимон - 1 шт. (сік)
Зелень кропу
Сіль
Directions
1Капусту нашаткувати, залити окропом, дати постояти 15 хвилин і відкинути на друшляк, щоб стекла вода. Злегка посолити, додати лимонний сік і полити 2 ст. ложками оливкової олії.
2Картоплю вимити, відварити в підсоленій воді, очистити, дати охолонути та нарізати невеликими кубиками. Посолити, заправити оливковою олією.
3Цибулю очистити та дрібно нарубати. Огірок нарізати невеликими кубиками.
4Картоплю змішати з цибулею та огірком.
5У центрі широкого блюда викласти капусту, картоплю розкласти по краях.
6Перед подачею до столу посипати салат дрібно нарубаною зеленню кропу.