Салат з червонокачанної капусти та картоплі

    

16 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Капуста червонокачанна - 1 качан середнього розміру

Картопля - 4-5 шт. невеликих

Цибуля - 1 шт.

Огірки солоні - 1 шт.

Олія оливкова - 4-5 ст. ложок

Лимон - 1 шт. (сік)

Зелень кропу

Сіль

Directions

1Капусту нашаткувати, залити окропом, дати постояти 15 хвилин і відкинути на друшляк, щоб стекла вода. Злегка посолити, додати лимонний сік і полити 2 ст. ложками оливкової олії.

2Картоплю вимити, відварити в підсоленій воді, очистити, дати охолонути та нарізати невеликими кубиками. Посолити, заправити оливковою олією.

3Цибулю очистити та дрібно нарубати. Огірок нарізати невеликими кубиками.

4Картоплю змішати з цибулею та огірком.

5У центрі широкого блюда викласти капусту, картоплю розкласти по краях.

6Перед подачею до столу посипати салат дрібно нарубаною зеленню кропу.

00:00