100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Капуста червонокачанна - 1 качан середнього розміру
Селера - 1 невеликий корінь
Яблука - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Огірки солоні - 1 шт. невеликий
Олія оливкова або
Майонез - 0,75 банки
Зелень петрушки
Сіль
Directions
1Капусту дрібно нарізати, посолити та перетерти руками до появи соку. Корінь селери очистити, вимити і натерти на крупній тертці. Яблуко вимити, очистити від шкірки, видалити серцевину та натерти на крупній тертці. Щоб яблуко не потемніло, його слід одразу змішати з капустою та селерою. Огірок нарізати невеликими кубиками. Цибулю очистити, дрібно порубати і додати до інших овочів.
2Все змішати та заправити майонезом або оливковою олією.
3Перед подачею до столу посипати салат дрібно нарубаною зеленню петрушки.