Салат з червонокачанної капусти та яблук

    

13 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Капуста червонокачанна - 1 качан середнього розміру

Яблука - 1 шт.

Лимон - 1 шт. (сік) або

Оцет 3% - 2 ч. ложки

Олія оливкова - 3-4 ст. ложки або

Майонез - 3-4 ст. ложки

Цукор

Сіль

Directions

1Капусту нашаткувати й укласти в каструлю. Закип'ятити невелику кількість води, додати в неї лимонний сік або оцет і посолити. Цим розчином залити капусту та добре перемішати. Дати настоятися 10-15 хвилин, а потім відкинути на друшляк, щоб стекла вода, а капуста охолола.

2Яблука вимити, очистити від шкірки, видалити серцевину та натерти на дрібній тертці.

3Все змішати, додати цукор і заправити оливковою олією або майонезом.

4Готовий салат можна прикрасити дольками яблук і кружальцями лимона.

00:00