Салат з яблука, курки та підсмаженої фокачі

      

7 Серпня, 2017

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 20 mins

Ingredients

Яблука зелені - 3 шт.

Радіккіо - 200 г

Курка - 300 г грудки

Фокача - 100 г

Мигдаль нарізаний - 20 г / 0,25 склянки

Олія оливкова extra-virgin - 100 мл / 1/3 склянки + 1,5 ст. ложки

Оцет - 20 мл / 1 ст. ложка + 1 ч. ложка

Сіль

Перець

Directions

1Нагріти духовку 350°F (180°C).

2Приправити курку сіллю та перцем, потім скропити оливковою олією. Випікати 18-20 хвилин (або смажити на грилі). Охолодити, потім нарізати кубиками.

3Розподіліть нарізану кубиками фокачу на папері для випікання та підсмажувати в духовці 5 хвилин.

4Покласти тонко нарізаний радіккіо в миску. Приправити оливковою олією та оцтом, посолити та поперчити. Додати 2 нарізаних кубиками яблука, курку, фокачу та мигдаль.

5Розподілити салат по порційних тарілках та прикрасити тонко нарізаним яблуком.

00:00