Салат з яблука, курки та підсмаженої фокачі салати італійська кухня духовка 7 Серпня, 2017 100 Great Italian Recipies Prep: 30 mins Cook: 20 mins Ingredients Яблука зелені - 3 шт. Радіккіо - 200 г Курка - 300 г грудки Фокача - 100 г Мигдаль нарізаний - 20 г / 0,25 склянки Олія оливкова extra-virgin - 100 мл / 1/3 склянки + 1,5 ст. ложки Оцет - 20 мл / 1 ст. ложка + 1 ч. ложка Сіль Перець Directions 1Нагріти духовку 350°F (180°C). 2Приправити курку сіллю та перцем, потім скропити оливковою олією. Випікати 18-20 хвилин (або смажити на грилі). Охолодити, потім нарізати кубиками. 3Розподіліть нарізану кубиками фокачу на папері для випікання та підсмажувати в духовці 5 хвилин. 4Покласти тонко нарізаний радіккіо в миску. Приправити оливковою олією та оцтом, посолити та поперчити. Додати 2 нарізаних кубиками яблука, курку, фокачу та мигдаль. 5Розподілити салат по порційних тарілках та прикрасити тонко нарізаним яблуком. 00:00