Салат камчатський

    

8 Грудня, 2016

365 рецептов русской кухни

Ingredients

Тріска - 100 г

Картопля - 1 шт.

Помідор свіжий - 1 шт.

Помідор маринований - 1 шт.

Морква - 0,5 шт.

Зелений горошок - 1 ст. ложка

Брусниця - 1 ст. ложка

Зелена цибуля - 0,5 пучка

Яйце варене - 0,5 шт.

Майонез - 1 ч. ложка

Томатний соус

Directions

1Картоплю та моркву відварити, нарізати шматочками, додати дрібно нарізані помідори, горошок і ягоду. Тріску відварити та нарізати скибочками. Все перемішати.

2Майонез з'єднати з томатним соусом, посолити, поперчити та заправити сумішшю салат. Прикрасити шматочками риби, скибочками яйця та подрібненою зеленою цибулею.

00:00