Салат картопляний зі смаженим часником і зеленню

  

10 Жовтня, 2017

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 12 порцій

Ingredients

Картопля молода червона та / або жовта - 900 г, розрізана на чверті

Майонез - 1,25 склянки

Сіль - 0,5 ч. ложки

Перець чорний - 0,25 ч. ложки

Селера тонко нарізана - 1 склянка

Цибуля нарізана - 1/3 склянки

Яйця - 6 шт.

Часник подрібнений - 2 ч. ложки

Цибуля-трибулька (цибуля шнітт), петрушка або естрагон свіжі нарізані - 1 ч. ложка

Directions

1У великій каструлі під кришкою варити картоплю у злегка підсоленій воді 15 хвилин або до м'якості; злити та трохи остудити.

2ЗАПРАВКА: У великій мисці поєднати майонез, сіль та перець. Змішати заправку із селерою, ріпчастою цибулею, зеленню (цибуля-трибулька, петрушка або естрагон) і подрібненим смаженим часником.

3Додати картоплю та крупно нарізані круті яйця та обережно перемішати, щоб заправка огорнула всі овочі. Накрити кришкою та охолоджувати від 6 до 24 годин.

4За бажання посипати салат свіжою зеленню.

Приготування: 40 хвилин
Охолодження: 6-24 годин

00:00

Nutrition Facts

Serving Size0,75 склянки
Calories252 калорій
Sodium360 мг
Protein5 г
Cholesterol102 мг
Total Fat20 г
Saturated Fat3 г
Total Carbohydrates15 г
Dietary Fiber2 г