Салат картопляний зі сметаною та кропом салати 15 Серпня, 2017 100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens) Prep: 6 hrs 40 mins Ingredients Картопля молода червона та / або жовта - 900 г Майонез - 0,75 склянки Сметана - 0,5 склянки Гірчиця діжонська - 1 ст. ложка Сіль - 0,5 ч. ложки Перець чорний - 0,25 ч. ложки Селера тонко нарізана - 1 склянка Цибуля нарізана - 1/3 склянки Яйця - 6 шт. Кріп свіжий нарізаний - 1 ст. ложка Directions 1У великій каструлі під кришкою варити розрізану на четвертинки картоплю у злегка підсоленій воді 15 хвилин або до м'якості; злити та трохи остудити. 2ЗАПРАВКА: У великій мисці поєднати майонез, сметану, гірчицю, сіль та перець. Змішати заправку із селерою, кропом і цибулею. 3Додати картоплю та крупно нарізані круті яйця й обережно перемішати. Накрити кришкою та охолоджувати від 6 до 24 годин. 4За бажання прикрасити салат гілочками кропу.Приготування: 40 хвилин Охолодження: 6-24 годин 00:00