100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)
Prep: 6 hrs 40 mins
Yields: 12 порцій
Ingredients
Картопля молода червона та / або жовта - 900 г
Майонез - 1,25 склянки
Гірчиця жовта - 1 ст. ложка
Сіль - 0,5 ч. ложки
Перець чорний - 0,25 ч. ложки
Селера тонко нарізана - 1 склянка
Огірки мариновані або солоні нарізані - 0,5 склянки
Цибуля нарізана - 1/3 склянки
Яйця - 6 шт.
Листя салату-латуку (за бажання)
Паприка (за бажання)
Directions
1У великій каструлі під кришкою варити чвертинки картоплі у злегка підсоленій воді 15 хвилин або до м'якості; злити та трохи остудити.
2ЗАПРАВКА: У великій мисці поєднати майонез, гірчицю, сіль та перець.
3Змішати заправку із селерою, маринованими огірками та цибулею. Додати картоплю та крупно нарізані круті яйця та обережно перемішати, щоб заправка огорнула всі овочі. Накрити кришкою та охолоджувати від 6 до 24 годин.
4За бажання посипати салат крупно нарізаними яйцями та / або паприкою.
Відварювати картоплю у шкірці близько 15 хвилин. Почекати з очищенням картоплі до її використання, це допомагає уникнути у салаті зайвої вологи. Чистка картоплі перед кулінарною обробкою дозволяє крохмалю, що міститься у картоплі, поглинути багато рідини.
Ніжно й повільно додавати інгредієнти, поки вони злегка не покриються заправкою. Такий спосіб поєднання - на відміну від перемішування - збереже шматочки картоплі та яєць цілими.