Салат «Коулслоу» з ніжної капусти та фенхеля салати для пікніка 9 Серпня, 2017 100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens) Prep: 2 hrs 20 mins Yields: 8 порцій Ingredients Капуста білокачанна та / або червонокачанна шаткована - 4 склянки Морква подрібнена - 1 склянка Фенхель тонко нарізаний - 2 склянки Цибуля червона нарізана - 0,25 склянки Петрушка свіжа нарізана - 0,25 склянки Сіль Перець чорний ДЛЯ ЗАПРАВКИ: Майонез - 2/3 склянки Маслянка (пахта) - 0,25 склянки Оцет білий - 1 ст. ложка Цукор - 2 ч. ложки Хрін готовий - 1 ч. ложка Сіль - 0,25 ч. ложки Directions 1ЗАПРАВКА: У великій мисці поєднати майонез, маслянку (пахту), білий оцет, цукор, готовий хрін. 2Додати капусту, моркву, фенхель, цибулю та петрушку; струсонути, щоб заправка покрила всі овочі. Накрити кришкою і охолоджувати від 2 до 24 годин. 3Спробувати на смак і за потреби додатковою посолити та поперчити. 4Перемішати перед подачею.Щоб тонко нарізати фенхель, варто використовувати мандоліну або кухонний комбайн з фіксованим тонким нарізним лезом. За бажання можна замінити капусту та моркву 5 склянками упакованої шаткованої капусти з морквою (коулслоу мікс). Подготовка: 20 хвилин Охолодження: 2-24 години 00:00 Nutrition Facts Serving Size0,75 склянкиCalories167 кал.Sodium288 мгProtein1 гCholesterol7 мгTotal Fat15 гSaturated Fat3 гTotal Carbohydrates7 гDietary Fiber2 г