Салат «Коулслоу» з ніжної капусти та фенхеля

    

9 Серпня, 2017

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

  • Prep: 2 hrs 20 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Капуста білокачанна та / або червонокачанна шаткована - 4 склянки

Морква подрібнена - 1 склянка

Фенхель тонко нарізаний - 2 склянки

Цибуля червона нарізана - 0,25 склянки

Петрушка свіжа нарізана - 0,25 склянки

Сіль

Перець чорний

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Майонез - 2/3 склянки

Маслянка (пахта) - 0,25 склянки

Оцет білий - 1 ст. ложка

Цукор - 2 ч. ложки

Хрін готовий - 1 ч. ложка

Сіль - 0,25 ч. ложки

Directions

1ЗАПРАВКА: У великій мисці поєднати майонез, маслянку (пахту), білий оцет, цукор, готовий хрін.

2Додати капусту, моркву, фенхель, цибулю та петрушку; струсонути, щоб заправка покрила всі овочі. Накрити кришкою і охолоджувати від 2 до 24 годин.

3Спробувати на смак і за потреби додатковою посолити та поперчити.

4Перемішати перед подачею.

Щоб тонко нарізати фенхель, варто використовувати мандоліну або кухонний комбайн з фіксованим тонким нарізним лезом.

За бажання можна замінити капусту та моркву 5 склянками упакованої шаткованої капусти з морквою (коулслоу мікс).

Подготовка: 20 хвилин
Охолодження: 2-24 години

00:00

Nutrition Facts

Serving Size0,75 склянки
Calories167 кал.
Sodium288 мг
Protein1 г
Cholesterol7 мг
Total Fat15 г
Saturated Fat3 г
Total Carbohydrates7 г
Dietary Fiber2 г