1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день
Ingredients
Яловичина відварна - 200 г
Сир (творог) знежирений - 100 г
Сир - 100 г
Яйця - 3 шт.
Листя салату
Зелень
Олія - 4 ст. ложки
Цукор - 1 ст. ложка
Гірчиця - 1 ч. ложка
Сіль
Перець
Directions
1Відварну яловичину нарізати дрібними кубиками. Сир натерти на тертці. Відварені яйця і листя салату дрібно нарубати.
2ЗАПРАВКА: Знежирений сир (творог) протерти через сито або подрібнити в блендері, додати олію, гірчицю, цукор, сіль, перець, рубану зелень і ретельно збити.
3Нарізані продукти укласти в салатник шарами, поливаючи кожен шар заправкою: 1‑й шар - м'ясо, 2‑й - подрібнене листя салату, 3‑й - яйця, 4‑й шар - сир.