365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все
Ingredients
Редис - 10-12 шт.
Оливки без кісточок - 10 шт.
Маслини без кісточок - 10 шт.
Зелень петрушки - 1 пучок
Листя салату
Перець болгарський - 2 шт.
Огірки свіжі - 2 шт.
Лимони - 2 шт.
Апельсини - 2 шт.
Рис відварний - 300 г
Олія - 2 ст. ложки
Кориця мелена - 1 щіпка
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
1Лимони й апельсини очистити, розділити на дольки, видалити плівки, поділити руками на частини. З'єднати з рисом і подрібненою петрушкою. Приправити корицею.
2Вимиті і обсушені листя салату, викласти на блюдо. Зверху на одну половину блюда помістити нарізані огірки і перці без насіння, скропити олією, посолити і поперчити. На іншу половину покласти поверх листя підготовлену рисову суміш, оливки та маслини.