Салат «Мімоза» (з морквою і яблуком) салати здорове харчування 20 Травня, 2017 100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Горбуша консервована в олії - 1 банка Яйця - 3-4 шт. Морква - 2-3 шт. Яблука - 2 шт. Сир - 100-150 г Масло вершкове - 50 г Цибуля - 2-3 шт. Майонез Directions 1Яйця відварити, білки відокремити від жовтків, білки подрібнити виделкою та викласти на дно салатника. 2Півбанки горбуші розім'яти виделкою і викласти в салатник, поверх білків. Потім покласти шар майонезу. 3Цибулю очистити, дрібно нашаткувати або натерти на тертці, викласти в салатник 4Відварити й очистити моркву, потім натерти її на терці, викласти в салатник. 5Яблука очистити від шкірки та насіння, натерти і викласти в салатник. 6Охолоджене вершкове масло натерти на тертці, викласти наступним шаром в салатник. 7Натерти сир, викласти його, полити невеликою кількістю майонезу. 8Викласти в салатник залишки горбуші. 9Жовтки яєць розім'яти та покласти наверх, потім полити салат майонезом. 00:00