Салат мінський

    

26 Травня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Печериці - 120 г

Картопля - 280 г

Цибуля ріпчаста - 60 г

Капуста квашена - 90 г

Олія - 30 г

Оцет 3% - 5 г

Цукор

Сіль

Перець

Зелень

Directions

1Промиті й очищені печериці відварити та нарізати скибочками, додати варену картоплю і ріпчасту цибулю, нарізані дрібними кубиками. Квашену капусту промити та порубати.

2Все перемішати, посолити, поперчити та заправити олією з оцтом, додавши трохи цукру.

3Укласти гіркою в салатник і прикрасити зеленню петрушки.

00:00