Салат «Ніжний» (з куркою та чорносливом)

  

9 Червня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Курка - 400-500 г відвареного філе

Чорнослив - 150 г

Цибуля - 2 шт. великі

Яйця - 5-6 шт.

Майонез

ДЛЯ МАРИНАДУ:

Цукор - 5 ст. ложок

Сіль - 5 ст. ложок

Оцет - 5 ст. ложок

Directions

1Цибулю дрібно нашаткувати, залити маринадом і залишити на 40 хвилин.

2Чорнослив залити окропом на 15󈚸 хвилин, потім віджати, нарізати соломкою.

3Відварене куряче м'ясо нарізати невеликими скибочками.

4Варені яйця натерти на тертці.

5Підготовлені продукти покласти в салатник шарами, змащуючи кожен шар майонезом: 1‑й шар - куряче м'ясо, 2‑й - маринована цибуля, 3‑й - яйця, 4‑й шар - чорнослив. Послідовність повторити.

00:00