Салат овочевий

    

3 Червня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Картопля - 300 г

Салат зелений - 200-250  г

Буряк - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

ДЛЯ СОУСУ:

Олія - 3 ст. ложки

Оцет яблучний 3% - 1 ст. ложка

Вода - 100 мл

Перець мелений чорний

Сіль

Directions

1Картоплю відварити, очистити та нарізати кружальцями. Зелений салат вимити, обсушити та нарізати тонкою локшиною. Буряк відварити, очистити і натерти на крупній тертці. Цибулю дрібно порізати.

2Приготовлені овочі залити соусом.

3СОУС: У воді розвести оцет, додати олію, чорний мелений перець і сіль.

00:00