Салат овочевий салати здорове харчування 3 Червня, 2017 100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Картопля - 300 г Салат зелений - 200-250  г Буряк - 1 шт. Цибуля ріпчаста - 2 шт. ДЛЯ СОУСУ: Олія - 3 ст. ложки Оцет яблучний 3% - 1 ст. ложка Вода - 100 мл Перець мелений чорний Сіль Directions 1Картоплю відварити, очистити та нарізати кружальцями. Зелений салат вимити, обсушити та нарізати тонкою локшиною. Буряк відварити, очистити і натерти на крупній тертці. Цибулю дрібно порізати. 2Приготовлені овочі залити соусом. 3СОУС: У воді розвести оцет, додати олію, чорний мелений перець і сіль. 00:00