Салат овочевий з консервованою морською капустою

    

29 Квітня, 2017

Книга о вкусной и здоровой пище (1984)

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Морська капуста консервована - 150-200 г

Капуста білокачанна - 150 г

Цибуля зелена - 50 г

Перець солодкий - 100 г

Огірки свіжі - 1 шт.

Олія - 3 ст. ложки

Цукор - 20 г

Directions

1Білокачанну капусту тонко нашаткувати, розтерти з сіллю, злегка віджати. Перець нашаткувати, цибулю дрібно нарізати.

2Підготовлені овочі, капусту та перець і більшу частину цибулі з'єднати з морською капустою, посолити за смаком, заправити олією та цукром. Покласти в салатник, оформити нарізаним огірком і посипати зеленою цибулею.

00:00