салат з рибою
салат з рибою

Салат овочевий з тунцем

    

23 Травня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Тунець консервований - 1 банка

Яйця - 1-2 шт.

Помідори - 2 шт.

Квасоля стручкова зелена - 150-200 г

Салат листовий - 20 г

Картопля - 2 шт.

Маслини - 1-2 банки

Сіль

Перець

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Олія оливкова - 5 ст. ложок

Часник - 2 зубчики

Оцет винний білий - 2 ст. ложки

Сіль

Перець

Directions

1Помідори нарізати великими дольками. Стручкову квасолю відварювати в підсоленій воді 6-7 хвилин, рідину злити. Картоплю відварити та нарізати кубиками. Яйця відварити, охолодити, очистити та розрізати кожне на 6 частин. Салат вимити, обсушити та крупно нарвати руками. З тунця вийняти кістки та розім'яти виделкою.

2Викласти в салатницю листя салату, помідори, картоплю і квасолю. Посолити, поперчити й акуратно перемішати.

3ЗАПРАВКА: Часник очистити та дрібно нарубати. У сковороді нагріти 2 ст. ложки оливкової олії, злегка обсмажувати часник 2-3 хвилини на слабкому вогні. Часникову олію охолодити, додати сіль, перець, 3 ст. ложки оливкової олії, винний оцет і добре перемішати.

4Охолодженою заправкою полити салат і прикрасити дольками яєць, тунцем і маслинами.

00:00