Салат «Олів’є» з раковими шийками

    

2 Грудня, 2016

365 рецептов вкусной русской кухни

Ingredients

Раки - 20 шт.

Картопля - 2 шт.

Морква - 2 шт.

Огірки свіжі - 1 шт.

Квасоля біла консервована - 100 г

Майонез

Зелень кропу - 1 пучок

Перець чорний - 5-6 горошин

Сіль

Directions

1Картоплю і моркву зварити, остудити, очистити, нарізати дрібними шматочками.

2Раків відварити в солоній воді з кропом і перцем до готовності, відокремити шийки, очистити, порізати.

3Огірок нарізати кубиками.

4З'єднати підготовлені продукти, додати квасолю.

5Посолити, заправити майонезом і добре перемішати.

00:00