Салат «Олів’є» по-радянськи салати російська кухня 18 Листопада, 2016 365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все; 365 рецептов вкусной русской кухни Ingredients Картопля - 3 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Морква - 2 шт. Огірки солоні - 2 шт. Яйця - 2 шт. Ковбаса докторська - 200 г Зелений горошок консервований - 2 ст. ложки Майонез - 1 ст. ложка Сметана - 4 ст. ложки Сіль Directions 1Картоплю, моркву і яйця відварити, остудити, очистити і нарізати невеликими кубиками. Цибулину очистити, подрібнити. Огірки очистити, дрібно нарізати. Ковбасу нарізати невеликими шматочками. 2З'єднати всі продукти з горошком, посолити, заправити майонезом і сметаною. 00:00