Салат «Олів’є» по-старому салати російська кухня 3 Грудня, 2016 365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все 365 рецептов вкусной русской кухни Ingredients Рябчик - 500 г відвареного філе Язик відварний - 100 г Яйця - 4 шт. Ракові шийки - 200 г Огірки мариновані - 150 г Огірки свіжі - 1 шт. Каперси - 50 г Ікра зерниста - 4 ст. ложки Сіль ДЛЯ СОУСУ: Квасоля біла консервована - 200 г Бульйон овочевий - 3 ст. ложки Соєвий соус - 1 ч. ложка Directions 1Філе та язик нарізати тонкими смужками, відварені яйця, свіжий і мариновані огірки - кубиками. Варені ракові шийки порізати ножем. Усе з'єднати, посолити, додати каперси і ікру. 2СОУС: Квасолю перетерти в пюре, розбавити бульйоном, додати соєвий соус. 3Заправити салат соусом.??? Салат «Олів'є» по-старомоськовськи — без ракових шийок, огірки солені 00:00