Салат «Олів’є» по-старому

    

3 Грудня, 2016

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все
365 рецептов вкусной русской кухни

Ingredients

Рябчик - 500 г відвареного філе

Язик відварний - 100 г

Яйця - 4 шт.

Ракові шийки - 200 г

Огірки мариновані - 150 г

Огірки свіжі - 1 шт.

Каперси - 50 г

Ікра зерниста - 4 ст. ложки

Сіль

ДЛЯ СОУСУ:

Квасоля біла консервована - 200 г

Бульйон овочевий - 3 ст. ложки

Соєвий соус - 1 ч. ложка

Directions

1Філе та язик нарізати тонкими смужками, відварені яйця, свіжий і мариновані огірки - кубиками. Варені ракові шийки порізати ножем. Усе з'єднати, посолити, додати каперси і ікру.

2СОУС: Квасолю перетерти в пюре, розбавити бульйоном, додати соєвий соус.

3Заправити салат соусом.

??? Салат «Олів'є» по-старомоськовськи — без ракових шийок, огірки солені

00:00