Салат «Підкова»

    , ,

1 Грудня, 2016

1001 совет и секрет 2013 №11 Быстрые рецепты к новогоднему столу

 

Ingredients

Куряче м'ясо копчене - 400 г

Огірки свіжі - 2 шт.

Яйця - 3 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Оливки без кісточок - 1 банка

Майонез - 200 г

Сіль

Directions

1Огірки нарізати маленькими кубиками. На плоскому блюді викласти з дрібно нарізаного огірка контур підкови.

2Нарізати куряче м'ясо, яйця, цибулю, оливки, додати майонез, перемішати. Гіркою викласти салат на форму підкови.

3Для прикраси: білок пофарбувати соком червоної капусти або буряка, натерти на тертці, викласти зверху. Прикрасити зеленим горошком і петрушкою.

00:00