Салат рибний по-шотландськи

  

28 Листопада, 2016

Блюда с рисом (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Риба - 500 г філе

Рис варений - 200 г

Яйця - 2 шт.

Яблука - 2-3 шт.

Майонез - 4 ст. ложки

Зелень петрушки

Сіль

Directions

1Філе відварити в киплячій підсоленій воді до готовності, охолодити, нарізати скибочками.

2Яйця зварити і дрібно порубати.

3Яблука очистити, частину нарізати скибочками, решту - кубиками.

4Підготовлені продукти змішати з рисом, посолити, заправити частиною майонезу.

5Перед подачею салат полити майонезом, оформити скибочками яблука і посипати дрібно рубаною зеленню.

00:00