Салат російський

    

29 Листопада, 2016

365 рецептов русской кухни

Ingredients

Картопля - 450 г

Морква - 1 шт.

Квасоля стручкова - 100 г

Перець болгарський - 1 шт.

Горошок зелений - 100 г

Огірки мариновані - 70 г

Маринад - 30 мл

Майонез - 100 мл

Оцет 3% - 100 мл

Цукор

Перець

Сіль

Directions

1Овочі нарізати кубиками.

2У киплячу воду опустити квасолю, через 5 хвилин - картоплю та моркву, ще через 3 хвилини - болгарський перець і горошок. Через 5 хвилин зняти з вогню і промити все холодною водою, додати огірки.

3Майонез з'єднати з маринадом і цукром, поперчити, посолити і заправити салат.

00:00