Салат «Свіжість» салати 17 Травня, 2017 1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день Ingredients Яблука - 5 шт. Селера - 1 корінь Огірки або помідори свіжі - 1 шт. Зелений горошок консервований - 3 ст. ложки Кукурудза консервована - 3 ст. ложки Зелень Олія оливкова Мед Лимон - 1 шт. (сік) Сіль Спеції Directions 1Очищені яблука та корінь селери нарізати тонкою соломкою, полити лимонним соком. Огірок або помідор нарізати дрібними кубиками. Зелень дрібно нарубати. 2Підготовлені продукти з'єднати, додати консервований горошок і кукурудзу. 3ЗАПРАВКА: Оливкову олію збити з невеликою кількістю меду, сіллю та спеціями. 4Салат полити заправкою і акуратно перемішати. Подавати, прикрасивши зеленню. 00:00