Вкусные праздники. Готовим в мультиварке (1000 секретов)
Ingredients
Телятина - 500 г
Картопля - 4 шт.
Яблука - 1 шт.
Зелений горошок - 0,5 банки
Яйця - 2 шт.
Цибуля - 1 шт.
Сир - 100 г
Олія - 0,5 склянки
Гірчиця - 2 ст. ложки
Оцет - 1 ч. ложка
Зелень петрушки - 0,5 пучка
Сіль
Салат - 6 невеликих листя
Directions
1Картоплю відварити в мундирах, яйця зварити круто.
2М'ясо нарізати невеликими кубиками. Добре розігріти в чаші мультиварки частину олії та обсмажити, перевертаючи, шматочки м'яса до рум'яної скоринки.
3Картоплю очистити від шкірки та нарізати великими кубиками. Яблуко очистити від шкірки, видалити серцевину і натерти на крупній тертці (щоб шматочки яблука не потемніли, скропити їх оцтом). Яйця очистити та подрібнити. Сир нарізати кубиками. Всі продукти з'єднати, додати зелений горошок, перемішати.
4Олію змішати з гірчицею та оцтом і цим соусом заправити салат і добре перемішати.
5Листя салату вимити й обсушити, викласти на них салатну масу невеликими порціями. Перед подачею на стіл прикрасити рубаною зеленню.